Nå er byggingen av klubbhuset i gang!

Postet av Hof IL den 25. Mar 2024

Etter at alle godkjenninger fra Holmestrand kommune var klare sist uke, begynte Wike & Co AS utgravingen av tomta til nytt klubbhus for Hof idrettslag mandag 18. mars. Klubbhuset blir liggende mellom kunstgressbanen og den gamle grusbanen. 

                                                                                   

Det har vært en klubbhuskomite som har jobbet med planene i lang tid og endelig er vi i gang. Hof idrettslag er i 2024 125 år og målet er å kunne ferdigstille klubbhuset i løpet av jubileumsåret. 

Wike & Co AS står for grunnarbeidet og Glenne Bygg AS skal stå for oppføring av huset. Prosjektet har en total ramme på ca 8 millioner kroner. En del dugnadsinnsats er lagt inn i prosjektet.                                   

Hof il er veldig fornøyd med gaven på kr 1,5 millioner kroner fra Sparebank 1 stiftelsen BV og gaven fra Sparebankstiftelsen DNB på kr 2 millioner kroner. Med forventet støtte fra Holmestrand kommune, spillemidler og momskompensasjon er finansieringen nærmest i orden. 

Ønsker man å støtte byggingen av nytt klubbhus med en pengsum, kan man gjøre dette ved å delta i spleisen.

Ønsker man å bidra til det nye klubbhuset med dugnadsarbeid, kan man ta kontakt med leder av idrettslaget Tom Arne Akerholt på t-aakerh@online.no. Man trenger ikke være håndverker for å bidra! Under kan du se en liste med forslag til ting som kan gjøres:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.