FOTBALLYST CUP

Postet av Jan Roar Jensen den 12. Sep 2022

Lørdag 3. september ble Fotballystcup arrangert for første gang.
 27 lag i alderen 6 til 12 år deltok. Det var lokale lag fra Vestfold og ekstra hyggelig var det at lag fra både Siljan og Porsgrunn deltok.
 
 Med høy aktivitet på banene, mange tilskuere og en attraktiv fotballdart, ble det en fotballfest preget av #Fotballyst som Hof il er stolte av å ha gjennomført!
 Hele arrangementet ble gjennomført på dugnad, og vi retter en stor takk til voksne og ungdom som bidro til å skape denne dagen. Hofs 2009 lag stilte opp som dommere og deltok på kiosk og arena arbeider. Vi er stolte av å ha så god hjelp fra egne rekker!

Hof il har også etablert Støvelbank. Lokalt i Hof har vi hatt innsamling av fotballsko, blant alle som leverte sko, ble det trukket ut en vinner, og det var gledelig at 9 år gamle Malin Langtangen vant gavekort på Fysen Kro i Sundbyfoss, som takk for sitt bidrag til #Støvelbank. Lillestrøms kvinnelag er inspirert av Hof il, og Thea Kyvåg som nå lever proffdrømmen i West Ham har donert 3 par sko til #Støvelbank. Vi er takknemlige for bidraget, og ser fram til å bygge videre på konseptet!


 Tusen takk til alle som tok turen til #Fotballyst cup og til alle som stod på for å få gjennomført cupen.  Vi ønsker også å takke DNB som sponsor Hof ils #Fotballyst konsept.
 
 Vi gleder oss til neste gang vi kan invitere flere med #Fotballyst!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.