Kampreferat: Hof vs. Fram

Postet av Jan Roar Jensen den 14. Mai 2024

**Første omgang:**

Det var en eksplosiv start på kampen da Hof tok tidlig kontroll. Etter bare 3 minutter satte Mohamed Jamal Mohamed ballen i nettet og sendte Hof i føringen. Hof fortsatte å presse, og etter 6 minutter doblet Patrick Johan Nagel Gjelstad ledelsen med et presist skudd. Bare tre minutter senere økte Leander Jensen-Reinertsen ledelsen ytterligere, og Hof virket ustoppelige. Sebastian Brovold la til enda et mål etter 11 minutter, og Hof dominerte banen. Patrick Johan Nagel Gjelstad fant nettmaskene igjen etter 14 minutter, og det virket som om Fram hadde ingen svar på Hofs angrep.

Fram klarte imidlertid å svare tilbake etter 15 minutter med et mål fra Criss Jacob Aasheim Bontuyan, men det var kortvarig glede da Brovold scoret sitt andre for dagen bare to minutter senere. Fram viste en sterk respons ved å score to raske mål gjennom Criss Jacob Aasheim Bontuyan og Lukas Steinar Kujat Olsen etter henholdsvis 19 og 20 minutter. Likevel klarte ikke Fram å stagge Hofs angrep, og etter 28 minutter fant Anders nettmaskene, og Hof ledet igjen.

**Andre omgang:**

Andre omgang startet som den første sluttet, med Hof i angrepsmodus. Patrick Johan Nagel Gjelstad scoret sitt tredje mål for dagen etter 36 minutter, og bare ett minutt senere fulgte Sebastian Brovold opp med sitt tredje mål. Med en komfortabel ledelse fortsatte Hof å presse, og etter 39 minutter scoret Patrick Johan Nagel Gjelstad sitt fjerde mål i kampen. Fram klarte å redusere gjennom Stanislaw Andrzej Hoffman etter 50 minutter, men Mohamed Jamal Mohamed svarte raskt for Hof etter 54 minutter.

Stanislaw Andrzej Hoffman scoret sitt andre mål for dagen etter 55 minutter, men det var ikke nok til å true Hofs dominans. Hof satte spikeren i kista med et mål til fra Mohamed Jamal Mohamed etter 59 minutter, og kampen endte til slutt med en overbevisende seier for Hof med sluttresultatet 12-6.