Vårcup til Eik

Postet av Jan Roar Jensen den 22. Mai 2024

 

Et bilde som inneholder gress, utendørs, person, sportAutomatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder gress, person, utendørs, sportAutomatisk generert beskrivelse  Et bilde som inneholder utendørs, gress, sport, treAutomatisk generert beskrivelse


Spillere: Leah Sofie Hvidsten Amundsen, Katharina Jahning, Thea Rønneberg Furuheim, Sara Anastazja Zachariassen, Erle Sveri, Emma Lia Nedrebø, Eline Wassengen, Iben Tyse, Malin Langtangen, Lina Gjesmoe Follerås og Alma Sofie Herland. Trenere: Mariann Solberg, Amund Langtangen og Anja Langtangen.

Klokken 08.00 lørdag 4.mai troppet jenter 2013/2014 opp på Best Hof for å spille cup. For noen var dette deres første fotballcup, mens for andre var dette noe de var godt kjent med. Uavhengig av dette var samtlige 11 forventningsfulle, glade og spente. Solen skinte og gradestokken bikket 20 grader utover dagen. Vi spilte tre tette kamper, så vi hadde ikke mye fri mellom kampene. Alle kampene varte i 20 minutter og vi spilte kun en omgang. Klokken 9.25 spilte vi første kamp og denne var mot FK Eik Tønsberg. Begge lagene spilte godt og kjempet iherdig. Mye av det vi hadde trent på, på treningene, satt endelig og vi klarte å finne hverandre på banen. Vi tapte så vidt det var 1-0, men stemningen var god og jentene var godt fornøyd med egen innsats. Andre kampen spilte vi klokken 10.15 mot Falk SK. Vi var heldige, og Falk slapp inn et selvmål. Etter kort tid klarte Malin å få inn ett mål til og dermed ledet vi 2-0. I det kampen skulle vært slutt klarte motstanderne og få inn ett mål og fire minutter på overtid klarte de å sette inn nok ett mål. Jentene var rimelig skuffet etter å ha kjent på seieren for så å bli slått på målstreken. Etter å ha børstet vekk den verste skuffelsen gikk vi på med ny iver inn i siste kampen. Denne spilte vi klokken 11.05 mot Flint. Igjen var det jevngode lag og vi tapte dessverre knepent 1-0. Når denne kampen ble blåst av gikk vi og hentet pokalene våre og mange tok turen innom kiosken for å spise både hamburder, slush og popcorn. Fire timer etter at vi ankom Eik var cupen plutselig over og vi kunne pakke sammen og vende snuten hjemover. Selv om det var en kortvarig cup, reiste jentene hjemover en pokal og erfaring rikere, med mange fine minner etter en flott dag sammen og med enda sterkere lagfølelse enn da vi kom. Nå gleder vi oss til Sommarland i Bø cup 7-9.juni. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jan Roar Jensen