Barneidrettstrener kurs

Postet av Espen Elvekrok den 8. Apr 2022


Kurset "Barneidrettstreneren" går på tvers av idrettene og gir deg de grunnkunnskapene du trenger for å ta på deg et treneransvar for barna. I tillegg får du konkrete praktiske tips til aktiviteter og hvordan du kan bygge opp en trening slik at barna opplever mestring og allerede gleder seg til neste trening!

Er du ny i trenerrollen og føler deg usikker på hvordan du skal organisere trening for barn? Eller ønsker du bare en oppdatering, få inspirasjon og nye tips? Da er dette kurset for deg!

Her lærer du om hvordan legge til rette for aktivitet slik at barna opplever glede, trygghet og mestring mens de leker seg inn i idretten!

Du lærer også om hvordan vi best møter barn som utagerer på trening, og hvordan tilrettelegge for emosjonell mestring.

Alle barn har et tilretteleggingsbehov, men av ulik grad. Kurset vil gi deg tips og kunnskap om hvordan du på enkle måter kan møte slike utfordringer.

Dette kurset går over to kvelder:

Tirsdag 26. april kl 17.30 - 22.00

Torsdag 28. april kl. 17.30 - 22.00

Målgruppe:

Trenere for barn i alderen 6-12 år i den frivillige idretten, eller aktivitetsledere i barnehage, skolefritidsordning eller skole. Nedre aldersgrense for deltakere er 14 år (fyller 15 år i løpet av kalenderåret kurset gjennomføres).

Påmelding gjøres via MinIdrett.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.