Idrettens dag 2022 - Elias Rønningen fikk pris

Postet av Espen Elvekrok den 5. Sep 2022

Søndag 4.September ble Hof-ILs idrettens dag arrangert i og rundt Hof hallen. Her var det stort oppmøte av store og små som fikk prøvd seg i idrettsgruppenes øvelser. 

Det var mulig å klatre høyt i klatreveggen

Forskjellige turn øvelser kunne prøves

Kasting på mål og måling av hastighet på kastene.

Innebandybane

Ute var det mulig å prøve seg på golf, fotball og idrettsmerket. 


Innimellom øvelsene ble det også populært med litt grillmat

Knut J. Johnsens idrettspris ble delt ut. I år var det hoppgruppa som hadde nominert Elias Rønningen til prisen. Fra nominasjonen kan vi lese følgende:

Vinneren startet sin idrett allerede i 4-årsalderen. Siden det har han alltid vært ivrig og målrettet. Han har utmerket seg med gode resultater, både på krets- og landsbasis. Da han var 12 år ble han med i et større regionsteam, men utøver fortsatt sin idrett som Hof IL -utøver.

Idretten han utøver kan være både utfordrende og farlig.  Han har gjennom karrieren til nå, hatt noen «rundvelt» og skader. Dette har imidlertid ikke skremt han. Idretten han utøver er først og fremst er en vinteridrett, men denne idretten har også blitt en helårsidrett. Det er konkurranser fra Mai til April.

Selv om han nå trener i et større regionsteam, stiller han ofte opp på klubbtreninger for å hjelpe våre unge utøvere med inspirasjon og treningshjelp.

Av meritter kan nevnes pallplassering for lag i landsrenn for aldrebestemte klasser. 5.  og 7. plass i nasjonale konkurranser for aldersbestemte klasser. I tillegg kommer mange seirer og pallplasseringer i krets- og regionsrenn.

Utøveren driver med skihopping og han var den første Hofingen som hoppet i nye Holmenkollen. Vi gleder oss til å følge utviklingen videre.

Gratulerer Elias Rønningen

Årets Knut J. Johnsens idrettspris ble overakt Elias Rønningen fra leder i Hof-IL, Eira Weseth

Elias Rønningen tildelt Knut J. Johnsens idrettspris. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.