Tre om Hof Toppers

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 27. Mar 2020

-Thomas Furuheim, Simon Sollid og Kim Brede Lie har alle flere deltakelser i Hof Toppers bak seg


Thomas Furuheim fra Hof var blant de aller første som prøvde seg i Hof Toppers-løypene. Allerede i den første sesongen i 2009 stilte han til start. Og deretter har han vært en av våre mest trofaste deltakere. Han er faktisk den eneste som har deltatt i alle utgavene av Hof Toppers. 10 deltakelser på vår lengste distanse. 10 x 10 topper!
I 2019 stilte han til start på 3 topper "Løke Challenge".

-Vi spurte Thomas hva det er som gjør at man ønsker å gjøre dette om igjen?

-For meg handler det om å ha noe å trene mot, samtidig som det er artig å delta på lokale arrangement. Løpet er en prøvelse både fysisk og mentalt. Målet hvert år har vært å gjennomføre på en hyggelig måte, og da må man begynne å trene tidlig slik at det ikke blir et blodslit, sier han. 

Videre syns han at Hof Toppers er en svært godt arrangert konkurranse i forhold til informasjon, parkering, garderober, mat/drikkestasjoner, løypetrase og merking. Løypa går gjennom fin natur, stier, topper og vann


Simon Sollid fra Holmestrand har prøvd seg på flere av distansene i Hof Toppers. To deltakelser på 10-topper, 3 deltakelser på 5-topper og i 2019 fullførte han også 3-topper "Løke Challenge". Simon stilte til start på 5-topper i 2019 også. Dessverre fikk han tekniske problemer med sykkelen kort tid etter start, måtte bryte og kom seg tilbake til arenaen. I Intersport Holmestrand sin stand på stadion fikk han kyndig hjelp til sykkelreparasjon. Etter en kort tur innom sekreteriatet for tildeling av nytt startnummer så rakk han dagens siste start, nemlig 3-topper "Løke Challenge". Dermed kan han skilte med å ha fullført tre forskjellige distanser i Hof Toppers, og i tillegg to starter på en dag!

- Dette sa Simon når vi spurte om han kunne si noe om hva Hof Toppers er for han.

- Syns det er et veldig fint treningsmål, og det at det er etter sommerferien gjør at man ikke kan slippe seg helt ned. Et solid arrangement med utfordringer for alle aldre og nivåer. Veldig god atmosfære mellom deltakerene som treffes flere ganger opp og ned fra toppene. Hof IL gjør en veldig god jobb og arrangementet blir bare bedre og bedre gjennomført.

Kim Brede Lie fra Hof har også vært en gjenganger på Hof Toppers resultatlister. Ikke bare i våre duathlon-distanser, men han har også vært med på våre ultraløp. I 2016 gjennomførte han 46-km utltraløp. Deretter to deltakelser på 5 topper duathlon, og nå sist en deltakelse på 3-topper "Løke Challenge".


Totalt har disse tre tilbakelagt over 1400 kilometer og over 45000 høydemeter fordelt på sine 20 deltakelser i Hof Toppers.

Vi håper å se alle tre på startstreken i 2020 også. Bli med du også da vel!

Her kan du lese innbydelsen til Hof Toppers 2020

Klikk her for å gå til påmelding.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.