Utdeling av Knut J. Johnsens idrettspris

Postet av Thorleif Rustad den 25. Nov 2020


Tirsdag er turndag i Hofhallen. Tirsdag 24.november intet unntak. Det som var annerledes denne kvelden var at Hof ILs leder, Eira Weseth dukket opp. Med seg hadde hun Knut J. Johnsens idrettspris for 2020. Den skulle tildeles Benjamin Brynhildsen Bråto. 


Idrettsprisen tildeles engasjerte unge i Hof IL, og i år var det Benjamins tur til å motta prisen. Det var en svært overrasket ung mann som mottok prisen i form av et diplom og en sjekk på kr 5000,-
Det er hovedstyret i Hof IL som tildeler prisen årlig etter nominasjon fra gruppestyrene.

Fra styret i turngruppa kan vi lese følgende begrunnelse for nominasjonen:

Benjamin overtok på meget kort varsel våre Parkour-partier våren 2019, da vår daværende trener ble hardt skadd i en skiulykke.

Benjamin har stor kunnskap om parkour, som han på en meget god måte formidler til deltagerne. Hans fremgangsmåter og hans vesen gjør at både små og store trives på parkour-treningen. På kort tid økte deltagelsen på hans partier, en fremgang som fortsatte helt til vi ble stengt ned i mars. Spesielt hyggelig er det at ungdommene finner dette interessant.

Benjamin har i denne perioden også tatt flere kurs, bla. Sikringskurs trampett og Trener1.

Benjamin har ikke lang fartstid hos oss, men hans innsats har skaffet oss mange nye medlemmer, og han har fått barn og unge i aktivitet.

Turnstyret ønsker å nominere Benjamin for å vise at vi setter stor pris på hans innsats, og motivere til mange flere år som parkour-trener for oss.


Knut J. Johnsens idrettspris skal tildeles på Idrettens dag hvert år, når en verdig kandidat er nominert. I år ble dessverre Idrettens dag avlyst grunnet Korona-situasjonen. Det har lenge vært klart at Benjamin skulle få prisen. I samråd med turngruppa fant vi ut at siste trening før jul ville være en fin anledning til å tildele prisen.

Vi gratulerer så mye, og håper prisen vil være til inspirasjon for videre arbeid i turngruppa.


- Leder for Hof idrettslag, Eira Weseth deler ut prisen til Benjamin Brynhildsen Bråto. - Dette var siste treningsdag før jul. Tradisjonen tro dukket nissen også opp.


Klikk her for å lese om tidligere års vinnere og statutter for tildelingen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.