Nyheter sesong 2019-2020

Postet av Thomas Furuheim den 27. Sep 2019

Ny tursesong er snart i gang. Flere nye endringer fom 1 oktober 2019

  •  Stordalen avvikles. Kassen og benken blir flyttet til ny topp. Gjengrodd utsikt og en ny lysløype i samme område er hovedårsakene til nedleggelsen. Merker, benk og kasse blir fjernet fra lørdag 28/9-2019. Turkommiteen har som mål å finne et nytt turmål i området.
  •  Gransåsen (Vassås): Nymerket tur/returløype til "utsikten" på Gransåsen. Her kommer benk og postkasse i løpet av oktober. Det planlegges en rundløype, men vi må få tillatelse fra Vestfold fylkeskommune siden deler av stien er planlagt gjennom naturreservat. (midlertidig kart og beskrivelse på hof-il.no)
  •  Skibergfjellet: Postkasse som tidligere sto på Skibergfjellet blir flyttet til Vestfjellet, som er det høyeste punktet i Vestfold. Her er det allerede merket. Benk på Skibergfjell blir flyttet.(se tidl artikkel, Hof-il.no)
  • Rundtjern: Nytt utsiktspunkt er merket, fra toppen av brattkleiva (se tidl artikkel, Hof-il.no)
  • Turbeskrivelse: Ny beskrivelse blir laget i løpet av høsten med nye kart, og oppdaterer alle endringer
  • GEOREG: En ny app blir testet ut av turkommiteen i høst. Dette er en registringsapp som lager lister, poeng, og holder oversikt over antall besøk og lignende. Vi kommer tilbake til appen hvis det er aktuelt å begynne å bruke den

For de som vil være med i konkurransen over flest besøkte topper, ungdomskonkurranse må levere registreringskort, eller sende dette elektronisk fra Hof-ils hjemmesider. Ny sesong starter 1 okt 2019. Registreringskort finnes i sesongstart i postkassene på turmålene eller de kan lastes ned fra 

www.hof-il.no (aktiviteter- turogtrim)

​​​​Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.