Nytt turmål- Seteråsen ("Utsikten" på toppen av Granslia)

Postet av Thomas Furuheim den 30. Aug 2019

Hof Il har merket et nytt turmål i Vassås.

Turen går fra P-plass Lokalet i Vassås, vestover på gårdsvei til Hedda Goverud. Etter å ha fulgt samme gårdsvei over dyrket mark forsetter turen nordover langs bunnen av Granslia, gjennom kulturminnet Ødegårdsanlegget, før det dreie sørover etter ca 3 km mot "Utsikten" på Seteråsen

Turen har et lettgått underlag, men man skal forsere en del høydemeter for å nå "Utsikten"

Løypa er foreløpig en tur/retur løype. Muligheten for rundløype er tilstede, men da må man gjennom Granslia naturreservat. Naturreservat er underlagt forskrift, og det må søkes Fylkeskommunen for evt å merke. Dette vil vi gjøre, men pgs saksbehandlingstid vil slike saker ta tid.

Parkering må kun skje på Lokalet Vassås, eller på parkeringsplass til Vassås kirke. Det er ikke tillat å parkere eller kjøre på gårdsveier opp mot gårdene

Det er ikke postkasse, benk eller oppdatert turbeskrivelse til dette turmålet enda, dette kommer på plass i løpet av høsten 2019. Merkingen henger oppe, så det er bare begynne å gå.


Parkering: Lokalet i Vassås, alternativ Vassås kirke (Vassåsveien, 3090 Hof)

Merker: Blå klosser, påler og spraymaling. Første merke er plassert på gårdsvei 70 meter nord for lokalet i Vassås (p-plass). Blåmalt stein på Utsikten. 

Foreløpig kart.pdf
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline