Vi søker ny trener til seriespillende lag

Postet av Hof IL - Håndball den 16. Mai 2020


Sesongen 19/20 er over, men vi retter fokuset mot ny sesong til høsten. Når den nye sesong begynner ved skolestart i august trenger våre J06 en ny hovedtrener. Vi søker derfor deg over 18 år som ønsker å trene en gjeng med håndballglade jenter. Er dette deg eller noen du kjenner?

Ta kontakt med oss på Mail: hof@rsn.handball.no

Vi håper å høre fra deg😊 0 Kommentar

Turnering på søndag

Postet av Hof IL - Håndball den 5. Mar 2020

Søndag 8 mars på selveste kvinnedagen arrangerer vi aktivitetsturnering i Hofhallen for J9. Det skal spilles hele 11 kamper gjennom dagen på 5er bane. Første kamp starter 10.15 og siste kamp starter 17.30, så dette blir er håndballfylt dag med 11 lag påmeldt. 


Våre egne J9 skal også spille denne dagen. De har første kamp kl. 11.45 mot Konnerud. Andre kamp kastes i gang 13.15 mot Tønsberg Turn 2. Jentene er klare for kamp og gleder seg til å spille kamp igjen. 


Muligheter for god mat og drikke samt snacks i kiosken! 

Kom for å lage god stemning på tribunen, og heie frem lagene. 


0 Kommentar

Fearless mind med Anja Hammerseng-Edin

Postet av Hof IL - Håndball den 19. Nov 2019

En stor gjeng fra håndballgruppa har i dag vært i Larvik på foredrag med tidligere Larvik og landslagsspiller Anja Hammerseng-Edin. Her lærte vi om mental trening, hvordan vi kan jobbe med oss selv og sammen som et lag. Vi fikk presentert ulike øvelser som kan brukes hver dag både i hverdagen og i håndballsammenheng. 

Hele gjengen som var med i dag :) 

Flere bilder kan sees på håndballgruppas fb-side


0 Kommentar

Turnering i Hofhallen

Postet av Hof IL - Håndball den 19. Okt 2019

I morgen braker det løs med turnering i Hofhallen. Det spilles kamper hele dagen, både 5er og minihåndball.

Våre flotte J9 spiller en kamp kl.10 og en kl.12.20! Håper så mange som mulig tar turen for å heie frem de flinke spillerne😊0 Kommentar

Helgas kamper

Postet av Hof IL - Håndball den 19. Sep 2019

Flere av lagene våre skal i aksjon i helgen. På lørdag skal J14 spille sin andre kamp for sesongen i Glassverket idrettshall kl.13.40.

 På søndag spiller både J9 og G13. Gutta spiller hjemme i Hofhallen mot Larvik Turn 2 kl.10.55. Kom å hei frem gutta våre til seier!


Senere på dagen spiller J9 sin første turnering for sesongen i Bergskuhallen. Fire kamper skal spilles og jentene er veldig klare for å gi alt! 


Vi ønsker alle lagene våre lykke til🤾🏼‍♂️🤾🏼‍♀️


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline