Status skiløyper

Postet av Thorleif Rustad den 1. Feb 2019Oppdatering fredag 8.februar:

Det er kommet mye snø de siste timene og fredag formiddag  vil vi kjøre opp lysløypene Sundbyfoss, Bråtan og rundløypa fra Hofhallen/Hof skole.

Løypemaskin fra Vestskauen, Sande kjører skiløyper fra bommen ved Berg, Eidsfoss. Dette gir tilgang til skiløypene på Vestskauen.

 

Utover helga er det meldt mye nedbør og  mildvær som da gjør at det kommer regn. Dette gjør det usikkert på hvordan det blir med løypekjøring. Vi ber om at dere følger med på :www.skisporet.no/vestfold/hofil  for å se om det eventuelt blir kjørt opp skiløyper.

-------

Det er gratis å gå i skiløypene, men ønsker du å frivillig støtte Hof ILs løypekjøring kan det gjøres på følgende måter:

 Bankkonto: 2515.06.05566 - merk innbetalingen "Løypekjøring"

 VIPPS til 24793 Hof idrettslag Hovedstyret - her kan du legge inn x antall 100,-

GOD TUR!

--------

Oppdatering fredag 1.februar:

Det er kommet bra med snø i Hof  i løpet av uka og mer ventes å komme i løpet av helga.

Lysløypene i Sundbyfoss, Eidsfoss og Bråtan ved Hof skole er kjørt opp i løpet av uka, og vi vil kjøre opp på nytt i løpet av helga.

Torsdag ble det kjørt opp skiløype på jordene,  en rundløype fra Hofhallen/Hof skole til Stokke og skiløypa knyttes også sammen med Bråtan lysløype. Rundløypa kjøres opp på nytt i løpet av helga

Akebakken ved Kirkebrekka, Hof kirke er kjørt opp med løypemaskin.

Løypemaskin fra Vestskauen, Sande vil lørdag 2.februar kjøre ned til bommen ved Berg, Eidsfoss. Da får vi en flott skiløype med tilgang til skiløypene på Vestskauen. Denne traseen er veldig populær. Pga.tømmerdrift har vi ikke kunnet lage skiløyper tidligere i vinter, men nå er tømmerdriften avsluttet og vi kan lage skiløyper til glede for mange.

Da håper vi mange vil komme seg ut å nyte all den fine snøen vi har fått og får de neste dagene.

Info om skiløypene og når det er kjørt opp  se link :  www.skisporet.no/vestfold/hofil 

 

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline