Påmelding til Hof Toppers 2019 er åpen

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 19. Des 2018


Ved midnatt 20.desember åpnet vi påmelding til 2019-utgaven av Hof Toppers!

Vi er allerede godt i gang med planlegging av arrangementet og sikter igjen mot ny deltakerrekord.

Informasjon og link til påmelding - klikk her

Vi har i år gjort noen endringer i distanser, les mer om endringene - klikk her 

Vi ses vel i Hof 10.august?Emilie vant ett års trening hos HT-club

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 7. Des 2018


Alle som var påmeldt til Hof Toppers før 1.juli var med i trekningen av ett års gratis trening hos vår samarbeidspartner HT-club i Holmestrand. En fantastisk premie med en totalverdi på 8900,-

Det var en meget fornøyd Hof Toppers deltaker Emilie Solberg som mottok premien i HT-club sine treningslokaler i Holmestrand. Jørgen Sælø som driver treningssenteret overrakte premien.


Det hele startet med at Emilie fikk deltakelse på Hof Toppers - Løke Challenge i julepresang. Til å begynne med var hun skeptisk til å delta, men etter hvert som det nærmet seg Hof Toppers 2018 ble hun mer og mer klar til start. Emilie hadde satt seg som mål at hun skulle gjennomføre på under tre timer, og det klarte hun.
For da deltaker nummer 359 krysset målstreken stoppet klokka på 2:59,59, knappest mulig margin men målet var nådd!


-En meget fornøyd Hof Toppers-deltaker krysser målstreken i Løke challenge 2018.


Deltakelsen i Hof Toppers har gitt Emilie motivasjon til å fortsette treningen. Jørgen setter opp et personlig tilpasset treningsopplegg for henne. Emilie ser det som sannsynlig at vi finner henne på startstreken i Hof Toppers i 2019 også - denne gangen skal hun i så fall melde seg på selv.

HT-Club vil i 2019 også være en av Hof Toppers samarbeidspartnere. Utover året vil det igjen bli muligheter for fellestreninger i løypa. Mer informasjon om dette vil komme.

Mer informasjon om HT-Club og hva de kan tilby finner du i disse linkene:

HT-Club - hjemmeside

HT-Club på facebook

Vi gratulerer Emile Solberg med premien og gleder oss til å se både henne og mange andre på startstreken i Hof Toppers Duathlon lørdag 10.august 2019.
Åpning av turveien Bråtan

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 30. Nov 2018
Tid: Tirsdag 11.desember kl 1800.

Her blir det "snorklipping" og natursti. Ikke alle detaljer i programmet er klare, men det blir kaffe, varm saft og pepperkaker til alle som vil ta kveldsturen på den nye turveien - og vi håper folk tester runden - på egne bein eller hjul.

Parkering ved Hofhallen. Gå mot hoppbakken og du vil se bålpanna lyse.

Velkommen!
Endringer i Hof Toppers 2019

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 30. Nov 2018


 

Etter et meget vellykket arrangement i 10 års jubileet for Hof Toppers 2018, har vi besluttet å gjøre noen endringer til neste års arrangement, sier arrangementsleder Tom Arne Akerholt.

I 2019 blir det Hof Toppers Duathlon over tre distanser. Vi arrangerer ikke Ultraløp. Ultraløpere som har deltatt tidligere har gitt oss mange gode tilbakemeldinger, men vi har ikke klart å oppnå det antall deltagere vi ønsker. Med bare 30 deltagere som gjennomførte i 2018 ser vi ingen annen utvei enn å kutte ut arrangementet, vi beklager det sier arrangementslederen.

Løke Challenge (3 topper) og 5 topper blir som tidligere år, mens det blir en endring på den lengste distansen. 


10 topper blir til 8:
8 topper starter med 5 toppersløypa, ved innkomst ved arenaen sykler man videre opp «den gamle Skibergtrase’» løypa opp Lindsetlia. Da man kommer opp til toppen blir det en kort løpetur til topp 6, topp 7 blir Kanelen, før man får en fin sykkeltur på Elvemyrene, Hajernveien og ned til Haslestad. Topp 8 blir Tuftfjell før man sykler inn til mål ved Hof skole. 

Disse endringene gjør at sykkeldistansen og antall høydemeter blir tilsvarende som tidligere, 74 km på sykkel og 2890 høydemeter. Løpedelen blir ca 8,5 km kortere, det vil si ca 16,5 km.

Fordelen med disse endringene er at det blir mye mer sykling på grusvei mot asfalt tidligere, vi er mye mindre på vei med trafikk og vi slipper et forholdsvis farlig veikryss i Sundbyfoss.

Tidsmessig vil de beste bruke ca 40 min kortre tid enn tidligere, mens de som har brukt noe lengre tid vil bruke fra 60 til 90 min kortere tid. Det vil si at det å gjennomføre Hof Toppers Duathlon 8 topper, også i fremtiden vil være stor utfordring.

Som vanlig arrangeres Hof Toppers andre lørdag i august, det vil si lørdag 10. august 2019.

Nye løypebeskrivelser, løypeprofiler og annen informasjon kommer på hjemmesiden vår straks det er klart.

Påmeldingen åpner før jul.Hof Toppers nominert til pris under Vestfold idrettsgalla

Postet av Hof IL – Hof Toppers den 28. Okt 2018


Hof Toppers Duathlon og ultraløp er nominert i klassen "Årets breddearrangement" under Vestfold idrettsgalla 2018. Vestfold idrettsgalla arrangeres lørdag 3.november. 

Hof Toppers konkurrerer mot Kanalcupen, PW-cup, Sandarcupen, Skjærgårdscup Fotball Husøy, Slottsfjellcup og Vestfold maraton om å motta prisen.

Vestfold idrettskrets og idrettsrådene står for arrangementet. Det er bygd på samme konsept som den nasjonale idrettsgallaen, og skal bidra til å skape begeistring og engasjement for idrett, frivillighet og samhandling i Vestfold.

Les mer om arrangementet herLevert av IdrettenOnline