Torsdagsturen 2018

Postet av Hof IL den 28. Apr 2018

Vi fortsetter suksessen med Torsdagstur. Torsdager etter oppsatt program blir det toppturer.
Vi møtes for samkjøring fra Best kl 0945.

Ta med formiddagsmat og drikke.

Praktisk informasjon om hvor og når finner du her:

TORSDAGSTUREN 2018.pdf

Vi ses på tur!

Hof Håndball trenger deg!

Postet av Hof IL den 22. Feb 2018

Vil du bidra med dine tanker, ideer og gi litt av din egen tid for Håndballen i Hof?

Vi trenger flere medlemmer i styret og du er ønsket!  Vi trenger en ny sekretær samt nye styremedlemmer som kan bidra til at Hof håndball fortsatt skal være et godt alternativ for både unge og voksne spillere, trenere, dommere og teamet rundt hvert lag.

Meld din interesse eller ta kontakt om du har spørmål!  Leder Aksel Løkeberg på tlf: 980 30 454

Håper vi hører fra deg.

Resultater turmål 2016

Postet av Hof IL den 16. Jan 2017

Resultatene for turmålene 2016 er klare

Sjekk dine resultater

Klatregruppa fikk sjekk

Postet av Hof IL den 11. Jan 2017

Sammen med leder i Hof IL reiste gutta til DNBs lokaler i Horten. Her ble det delt ut milder fra Sparebankstiftelsen i området Horten, Holmestrand og Hof. Klatregruppa mottok, etter søknad, kr 400.000,- for utbygging av klatrefasilitetene i Hofhallen. Nå kan det virkelig bli fart på prosjektet med ny klatrevegg og tetting av veggen mellom klatreområdet og resten av hallen.

Kevin Jacobsen og Vigulf Røren har, sammen med flere i Klatregruppa, lagt ned en betydelig innsats og virkelig fått gruppa til å blomstre.

Hovedstyret i Hof IL gratulerer gruppa med tildelelsen og ønsker lykke til med prosjektet!